background

Watchguard sikkerhedsløsninger

Netværkstrusler kan komme alle steder fra, til hver en tid, og kan tage din IT infrastruktur ned før du ved de er inde på netværket.

Watchguards sikkerhedsprodukter er unikt designet til at være industriens smarteste, hurtigste og mest effektive. Watchguard kan give IT professionelle kontrollen tilbage med et bredt udvalg af sikkerhedsprodukter som kan tilpasses din virksomheds behov, uanset virksomhedens størrelse, budget eller kompleksitet.

Enterprise-grade Security

WatchGuards opfattelse er, at enhver organisation, stor eller lille, skal have adgang til de mest effektive sikkerhedsteknologier på markedet. Deres unikke produktarkitektur giver dig mulighed for at udnytte de bedste sikkerhedsservices fra branchens mest respekterede producenter minus omkostningerne og kompleksiteten ved flere enkeltpunktsløsninger.

Enkelhed

Enkelhed er nøglen til vellykket anvendelse af teknologi. Som sådan er alle Watchguards produkter ikke kun lette at konfigurere og implementere, de er også designet med vægt på centraliseret styring, hvilket gør den løbende politik og netværksstyring enkel og ligetil. Sikkerhed er kompleks, at drive det behøver det ikke være.

Synlighed

Når det kommer til netværkssikkerhed, er det at se at vide, og at vide fører til handling. WatchGuards prisvindende Dimension trusselssynlighedsværktøj bringer klarhed over store logdata uden de tilhørende omkostninger og kompleksitet. Det giver travle IT-medarbejdere mulighed for øjeblikkeligt at identificere problemer, opstille meningsfulde sikkerhedspolitikker på tværs af netværket og opfylde overholdelsesstandarder.

Fremtidssikret

WatchGuards unikke produktarkitektur gør det hurtigt og nemt for Watchguard at tilføje nye, innovative netværkssikkerhedstjenester til deres UTM-tilbud hurtigere end konkurrende leverandører. Den samme arkitektur gør det lige så let at opgradere eller ændre eksisterende tjenester, når teknologierne udvikler sig og bedste praksis ændres - noget, der ville være et massivt og tidskrævende udviklingsprojekt for konkurrerende produkter i markedet.

Performance

At stole på en enkelt sikkerhedsscanningstjeneste er ikke længere en effektiv netværkssikkerhedsstrategi. Organisationer skal tage en lagvis tilgang til sikkerhed, når det kommer til at beskytte deres netværk. Andre producenter tilbyder muligvis hurtigere kapacitet til en enkelt sikkerhedsteknologi, men vi konstruerede WatchGuards platform til at levere den hurtigste kapacitet, når det betyder noget - med alle sikkerhedsmotorer tændt*

* Uafhængig Miercom test sammenlignede ydelse af en Watchguard Firebox T70 med førende UTM løsninger i mellemklasse segmentet af virksomheder og Watchguard førte an i feltet. Klik her for at se rapporten.

Se hvor Watchguard skiller sig ud i markedet (Se PDF).

Internet Security Report Q1 2020 (Se PDF)