background

HPE Proliant Generation 10 servere

Markedet bugner af IT udstyr og løsninger. For almindelige mindre og mellemstore virksomheder som ikke har et IT afdeling i huset, kan det være et uoverskueligt projekt, at skulle udvælge produkter som hjælper virksomheden, dens mission, dens økonomi og ikke mindst, dens medarbejdere.

Hewlett Packard Enterprise (HPE), som divisionen for deres enterprise løsninger hedder, har netop det rette produktmix som kan udvælges til lige dine behov og som giver mening, uanset din virksomheds størrelse. Har du én eller flere lokationer, ønsker du centraliseret data lokalt i virksomheden, og andre data i cloud, så kan vi med HPE designe løsninger som giver mening på flere niveauer.

Med årtiers tradition for at udvikle hardware og software som kører, dag ud og dag ind, har HPE ProLiant serverne bevist deres værd, hele vejen op fra virksomheden i garagen til globale spillere. Med andre ord,  ProLiant giver dig pålidelig drift, uforlignelig hastighed og en skalérbarhed der kan vækste med din forrening - til yderst gunstige priser og forretningsvilkår.

Hør mere om hvordan du kan forny din IT løsning eller hvordan du kommer i gang som ny virksomhed.

HPE ProLiant Generation 10 serverfamilie