Gør din storskærm mobil


Med AV Cart Prime kan næsten ethvert display med et VESA 400 vandret monteringsmønster monteres direkte på vognen. Skærme med VESA 200, 300, 500 og 600 vandrette monteringsmønstre kan monteres med denne brug af VESA Adapter Kit. Anbefalet maksimal skærmstørrelse er 86 tommer.

Til præsentationer, møder eller undervisning

AV-cart til mobil placering af storskærme op til 86 tommerForholdene, for sikre at alle kan se med, kan være lidt af en udfordring. Det har vi et bud på med denne mobile AV Cart Prime - en rullende stand som vil være uundværlig, uanset om du bruger Zoom, Microsoft Teams, Google Meet eller lignende.

Det handler om ikke at være fastlåst til en specifik væg hvor skærmen, i sin tid, blev besluttet at den skulle hænge. Nu kan du rokere din skærm rundt efter behov, og samtidig have en elegant løsning hvor der er taget højde for at kabler skjules og montering af andet teknisk udstyr foretages på samme stand.

Hver AV Cart Prime inkluderer en kontrolhylde. Med dette omhyggeligt designede tilbehør kan du montere Logitech Tap, Zoom Rooms Console, Neat Pad og enhver anden kontrolskærm, der har et VESA-kompatibelt monteringsmønster. Installer kontrolhylden på hovedet for at placere løse genstande på din vogn. Installer kontrolhylde i forskellige vinkler og højder for at placere din controller perfekt til stående og siddende scenarier.

Kontakt os venligst for mere information.