JABRA PanaCast MS Videokonference kamera

Designet til at være verdens første intelligente 180° panoramiske 4K plug-and-play løsning til videokonferencer.-

På lager
2899,-

3.624,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Designet til at være verdens første intelligente 180° panoramiske 4K plug-and-play løsning til videokonferencer.

  Fungerer med alt, overalt

  Jabra PanaCast fungerer med alle førende løsninger til video- og lydkonferencer og er certificeret til brug med Microsoft Teams & Zoom. Vær sikker på, at dit team kan være forbundet med hinanden, uanset hvilket udstyr de anvender.

  180° synsfelt - Panoramisk 4K videoteknologi
  Traditionelle kameraer til videokonferencer gengiver sjældent det fulde billede. Jabra PanaCast dækker det fulde 180° synsfelt.

  Deling af whiteboard - Nyt fokus på whiteboards
  Et simpelt whiteboard er et af de mest effektive samarbejdsværktøjer. Men når flere og flere møder foregår online, kan det være forbundet med begrænsninger at bruge et whiteboard – især for dem, der ikke er i rummet. Det er blevet tid til at genopfinde det traditionelle whiteboard til den moderne arbejdsstil.

  Bring whiteboardet online
  Den nye, intuitive funktion til whiteboarddeling bruger den unikke 180° synsfelt til at dele indhold fra op til tre whiteboards digitalt*. Du kan nemt skifte mellem dem via en enkel, gratis funktion i Jabra Vision-appen, som gør PanaCast til det mest fleksible kamera til indholdsdeling på markedet. Denne banebrydende software bruger avancerede algoritmer til at optage dit whiteboard-indhold i realtid – fra en hvilken om helst placering i rummet – og viser det klart og tydeligt på mødet, så alle kan se det, og ingen bliver efterladt i mørket.

  *For at opnå et optimalt resultat, skal du bruge sorte whiteboardmarkører og sørge for, at dit whiteboard er placeret inden for tre meter fra dit Jabra PanaCast. Whiteboards på 1 m x 1,5 m til 1,5 m x 3 m fungerer bedst – se brugermanualen for at få flere oplysninger.

  Gennemfør mødet lige hvor du er
  Når du har det rigtige udstyr, kan du finde dit mødelokale hvor som helst. Med PanaCast kan du fortsat holde dine møder, uanset hvor du arbejder.

  Hold møder sammen, uden at sidde for tæt
  Selvom man ikke bør sidde for tæt sammen, kan I fortsat gøre trygt brug af jeres små mødelokaler – med PanaCast.

  Jo mere du ved
  Der har aldrig været et bedre tidspunkt at lære noget nyt, og PanaCast er det perfekte værktøj til læring på afstand.

  Nu kan lægen se dig
  Hvad enten det drejer sig om et rutinetjek eller en telefonkonsultation, så gør PanaCast det nemt for dig at være i kontakt med dine patienter og medarbejdere – på en sikker og tryg måde.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.8100-119
 • Tilbehør