LOGITECH MX Master 2S Wireless Mouse Bluetooth+Radio Graphite Black

Logitechs topmodel er designet til dig, der bruger musen meget til arbejde eller leg – så du effektivt kan få alt fra hånden. Fungerer via USB modtager eller via Bluetooth med op til 3 maskiner.

837,-

1.046,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Logitechs topmodel er designet til dig, der bruger musen meget til arbejde eller leg – så du effektivt kan få alt fra hånden.

  Styring af flere computere
  MX Master 2S med Logitech Flow er en uovervindelig kombination, som giver dig mulighed for at arbejde effektivt på tværs af to computere med en mus og kopiere/indsætte på tværs af computerne.

  I kombination med andre avancerede funktioner og det imponerende design giver musen exceptionel komfort, kontrol, præcision og brugertilpasning.

  Nem workflow på tværs af flere computere
  Slip kræfterne løs i MX Master 2S ved hjælp af Logitech Flow, og oplev sømløs arbejdsgang mellem flere computere. Bevæg musemarkøren på tværs af op til tre computere og kopier/indsæt tekst, billeder og filer fra en computer til en anden.

  Registrerer på alle overflader
  En førsteklasses mus har krav på den bedst mulige kvalitetsregistrering. Derfor har vi designet MX Master 2S med en spritny 4000 DIP-præcisionssensor, der registrerer på så godt som alle overflader, selv glas.

  Hurtig opladning
  Tilslut MX Master 2S til din computer med mikro-USB-ladekablet. På kun 3 minutter er den opladet nok til, at du kan arbejde med den hele dagen. En fuld opladning varer mere end 70 dage.

  Supereffektiv scrolling
  Du kan scrolle hurtigere og nemmere gennem lange dokumenter og websider. Det hastighedsjusterende scrollehjul skifter automatisk fra trinvis til lynhurtig scrollefunktion. Et slag på tommelfingerhjulet, og de scroller sidelæns.

  Whats in the box
  Logitech MX Master 2S
  Trådløs modtager (USB)
  Mikro-USB kabel

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.910-005139
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK