LOGITECH Marathon Mouse M705 Wireless Graphite

Logitech Marathon Mouse M705 - Mus - laser - trådløs - 2.4 GHz - trådløs modtager (USB) - Graphite

På lager
237,-

296,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Glem det sædvanlige bøvl, spild og omkostningerne ved at skifte batterier. Batterierne i kan holde i op til tre år. Med op til tre års batterilevetid kan du spare tid og penge og skåne naturen idet du stort set aldrig behøver at skifte batterier. Indikatoren advarer dig når batteriet er ved at løbe tør.

  Et lille mirakel
  Logitech Unifying-modtager – den lillebitte trådløse modtager der kan blive siddende i den bærbare, og som er let at føje nye enheder til. Slut den til. Glem den. Føj til den. Læs mere om Logitech Unifying-modtageren.

  Lynhurtig scrollefunktion
  Efter en enkelt omdrejning vil du nok aldrig gå tilbage til et almindeligt scrollehjul. Du kan flyve gennem dokumenter og websider med en enkelt omdrejning. Den trinvise scrollefunktion sikrer dig den nødvendige præcision når du gennemser lister, dias og billeder. Er du vild med lynhurtig scrolning?

  Logitech Unifying-modtager
  Den lillebitte, trådløse modtager kan blive siddende i den bærbare; du behøver end ikke at fjerne den mens du bærer rundt på computeren. Desuden kan du let tilføje kompatible tastaturer eller mus. Læs mere om Unifying-modtageren.

  Formgivet til højre hånd
  Den svungne form med en skjult tommelfingerknap passer perfekt til højre hånd som hviler naturligt og behageligt på musen. Det er desuden nemt at tilpasse knappernes funktioner. Komfortable hænder holder af komfortable mus.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.910-001949
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK