POLY Voyager Focus UC B825 Stereo Headset With Stand

Du er ikke kun på opkaldet, du er med. Støjfri lydkvalitet, der får dig til at føle, at du er der.

951,-

1.189,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Du er ikke kun på opkaldet, du er med. Støjfri lydkvalitet, der får dig til at føle, at du er der.

  Det er ikke altid nemt at få tingene gjort med så meget, der sker omkring dig, men dette headset er her for at hjælpe. Opkald med Voyager Focus UC-headsettet har samtalefokuseret lyd, der projicerer din stemme klar som dagen uden baggrundsstøj. Kan du lide at arbejde til musik? Du har heldet med dig, takket være fantastisk, fordybende lyd.

  • Få fantastisk lyd, mens du blokerer støj
  • Opret forbindelse til dine enheder og applikationer med lethed
  • Brug smart kontrol af mute
  • Nyd musik i stereo med problemfri kontrol
  • Tilpas indstillingerne for at gøre den til din
  • Bluetooth forbindelse til telefon eller tablet
  • Komplet med ladestand og hylster til transport

  Lydkontrol - Få fantastisk lyd og bloker støj

  Nyd distraktionsfri opkald takket være vores aktive støjreduktionsteknologi (ANC). Og du skal ikke bekymre dig om unaturlig og overdreven støjblokering - forvent den perfekte balance for lydkomfort. Par dette med Polys legendariske stemmeteknologi, og du får en oplevelse uden sidestykke.

  Forbindelse - Forbind med lethed

  Voyager Focus UC-headsettet tilbyder problemfri forbindelse til din pc og smartphone, og det fungerer, som du gør. Med op til 98ft/30m trådløs rækkevidde kan du nyde mobilitet, mens opkald og musik forbliver krystalklar, uanset om du sidder ved dit skrivebord, i konferencelokalet eller i køkkenet.

  Smart Mute - Styr din lydløs med et svirp med et håndled

  Mestre dine samtaler med intelligent mute og indbyggede smarte sensorer. Du kan nemt slå lyden til/fra med et tryk på en knap eller blot ved at tage headsettet af og sætte det på igen. Hvis du prøver at tale, mens du er slået fra, giver Dynamic Mute Alert dig en hørbar påmindelse. Praktisk, ikke?

  I Stereo - Nyd Hi-Fidelity-lyd

  Klar til at skrue op for din musik? Lad os gøre det. Voyager UC-headsettet leverer fyldig bas, sprøde høje og naturlige mellemtoner i smuk stereo. Den sætter musikken på pause, når du tager headsettet af, og genoptager, når du tager den på. Og takket være en smart mikrofonbom justerer din lydstyrke- og sporkontrol automatisk.

  Tilpas - Juster indstillingerne for at gøre den til din

  Få mest muligt ud af din Poly-enhed med Poly Lens-appen. Hold software opdateret, administrer personlige indstillinger, brug personlige sundheds- og wellnesspåmindelser for at holde fokus og energi hele dagen. Tilslutning til Poly Lens giver IT mulighed for at yde bedre service og support, når du har brug for det.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.202652-101
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK