POLY STUDIO R30 USB Audio/Video for small rooms

USB video bar til mindre konference rum. Huddlespaces. Avancerede videofunktioner, overlegen lydkvalitet og ubesværet opsætning.

4251,-

5.314,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Oplev uovertruffen samarbejde med Poly Studio R30 gennem avancerede videofunktioner, overlegen lydkvalitet og ubesværet opsætning. Forbedre produktiviteten, fremme inklusivitet og skabe bedre forbindelser. Forvandl den måde, du arbejder, samarbejder og kommunikerer på.

  * Krystal klart billede med en visning af hele rummet
  * 120 graders field-of-view
  * Auto-tracking
  * Poly DirectorAI smart camera framing technology
  * Uforlignelig støj reduktion
  * Hurtig og enkel opsætning
  * Microsoft Teams certificeret

  Se hvert udtryk
  Få enhver interaktion til at føles naturlig. Poly Studio R30 tilbyder uovertruffen 4K-videokvalitet, intelligent kamera framing og et bredt 120-graders synsfelt, hvilket gør samarbejdet mere fordybende og produktivt end nogensinde før.

  Hold alle engageret og involveret
  Poly DirectorAI smartkamera indramning arbejder bag kulisserne for at holde dig i fokus, som du vil - uanset om det er at skifte mellem mennesker, der taler, følger en oplægsholder eller et nærbillede af alle i rummet.

  Krystalklare samtaler
  Løft dine møder til et nyt niveau af fremragende lyd

  Poly Studio R30-videobjælken er designet til at levere enestående stemmeklarhed og intelligent støjreduktion og sikrer, at hver deltager kan høres med præcision og nøjagtighed.

  Opsæt hurtigt din Poly Studio R30
  Tiden med komplicerede installationer og frustrerende teknologi er forbi. Den medfølgende skærmklemme kan nemt fastgøres og justeres til en række forskellige skærme, hvilket giver optimal placering til dine videokonferencebehov. Der skal kun to ledninger til. Tilslut strømmen og tilslut din pc via USB, og du er klar til at komme i gang.

 • Tekniske data
  Systemkrav:
  Windows 8.1, 10, 11
  Mac OS 10.10 eller højrere
  USB 3.0 nødvendigt for 4K video
  Egenskab Data
  Produktnr.2200-69390-101
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK