LOGITECH Master Series MX MASTER 3S Optical Wireless Black

Master serien i MX Master 3S. Forbedret og nu med endnu lavere klik-lyd, større præcision.-

På lager
683,-

854,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Mød MX Master 3S – en ikonisk mus forbedret.

  Mærk hvert øjeblik af din arbejdsgang med endnu mere præcision, taktilitet og ydeevne takket være Quiet Clicks og en 8.000 DPI spor-på-glas134 mm minimum glastykkelse. sensor.

  Støjsvag på kontoret
  MX Master 3S introducerer Stille klik – skab, lav og gør med den samme klikfølelse, men mindre støj. De stille klik sikrer en tilfredsstillende, blød taktil feedback med 90 % mindre klikstøj. Sammenlignet med MX Master har MX Master 3S 90 % mindre lydstyrkeniveau ved venstre og højre klik, målt ved 1 m.

  Læg dertil et utroligt støjsvagt MagSpeed elektromagnetisk scrollhjul for at få en højtydende oplevelse med nul distraktion.

  8000 DPI sporing på alle overflader
  MX Master 3S er udstyret med Logitechs mest præcise sensor nogensinde, med næste generation af præcision og reaktionsevne.

  Den optiske sensor på 8.000 DPI sporer stort set overalt – selv på glas med en minimumsglastykkelse på 4 mm. Du kan justere din registreringsfølsomhed i Logi Options+ Tilgængelig på Windows og macOS på logitech.com/optionsplus og indstille det rigtige niveau for din arbejdsgang og skærmopløsning.

  SCROLL 1000 linjer i sekundet

  MagSpeed Elektromagnetisk rulning er præcis nok til at stoppe på en pixel og hurtig nok til at scrolle 1.000 linjer i sekundet. Og så er den næsten lydløs.

  Hjulets bearbejdede stål giver det en premium taktilitet og tilstrækkelig vægt til at tilbyde en dynamisk inerti, du føler - men ikke hører.

  Opladt hurtigt - tilslut øjeblikkeligt
  MX Master 3S fungerer i op til 70 dage på en enkelt opladning – og en hurtig et minuts opladning giver 3 timers batterilevetid. Batterilevetiden kan variere afhængigt af hvordan produktet bruges. Brug det medfølgende USB-C-kabel til opladning.

  MX Master 3S er kompatibel med alle større operativsystemer. Enhedens grundlæggende funktioner vil blive understøttet uden software til andre operativsystemer end Windows og macOS lige ud af æsken, såsom Windows, macOS, Chrome OS™ eller Linux®. Din mus parres øjeblikkeligt med op til tre enheder via BluetoothLow Energy eller den medfølgende Logi Bolt USB-modtager25Ikke kompatibel med Logitech Unifying-teknologi.

  70 DAGE
  FULDT OPLADET
  3 TIMER
  PÅ EN HURTIG 1 MINUTS OPLADNING

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.910-006559
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK