Nyhed

MICROCONNECT Safe Charge USB-C to Lightning Data Blocker 1.5m - Secure Charging

Safe Charge USB-C til Lightning Data Blocker ledningen en et mellemstik som sikrer dig mod datatyveri når du lader på offentlige ladepunkter. 1.5m kabellængde.

På lager
200,-

250,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Du kender det sikkert - Hov! panik - jeg skal have opladt min telefon eller tablet NU! ... så du overgiver dig til din situation og spørger - grundet dine geografiske omstændigheder - den nærmeste strøm pusher, om ikke du kan låne et ladestik. Eller endnu bedre, det offentlig tilgængelige ladestik i væggen hvor du nu måtte opholde dig.

  Problemet
  Du forbinder til et ledigt ladestik, men, helt uskyldigt uanende om at stikket kan være et mellemstik mellem din telefon og strømmen du ønsker. En ondsindet aktør kan have en enhed imellem som giver adgang til dine data - eller værre, kopierer hele din telefon.

  Safe Charge USB-C Data Blocker adapteren en et mellemstik som kun de delledninger forbundet der er nødvendig for opladningen. De dataforbundne ledninger findes ikke i stikket og forhindrer derfor datatyveri og muligheden for at plante data eller skadelig software på din smartphone, tablet eller mobile enhed.

  Beskyt dine data og dine medarbejdere mod dette oplagte

  Opladning er 5V ved 2,4A, 12W max.

  Bygget for at sikre dig når du er på farten, med offentlige ladeporte i lufthavne, indkøbscentre, hoteller, festivaller osv.

  * Designet i Danmark
  * Robust og robust design
  * Sikkerhed først
  * 5V, 2,4A (12W)
  * 25 års garanti

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.MC-CLIGHTNING-SC
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK